Bliv klar til messen

Det er en god idé at være forberedt, når du skal besøge Ud i Fremtiden. Det kan let blive en overvældende oplevelse med de mange tilbud. Så derfor forbered dig på besøget, så du får mest muligt ud af dagen. Her er en lille guide, som kan hjælpe dig på vej: 

Læs mere

 

Kære Sofie og Mathias

 

”Kære Sofie og Mathias; det er rigtig dejligt at I gerne vil være pædagog og mekaniker, men her i byen uddanner vi altså kun slagtere”

Denne overskrift er naturligvis fri fantasi – men forestil jer at det var virkelighed – så ville der lyde et ramaskrig landet over og ministre ville blive kaldt i samråd.

Læs mere

 

 

Nye veje i efterværn - Projekt UNIK

 

Kombinationen af professionelle og frivillige og et samarbejde med seks forskellige kommuner har ført til et nyt efterværnsprojekt med gode resultater. De foreløbige interne evalueringer afslører, at UNIK har fat i noget konkret, der hjælper brugerne videre i livet. Nu håber Foreningen bag projektet, at modellen kan bredes ud til hele landet.

Læs mere

 

 

Parts-repræsentanter hjælper handicappede

Dansk Handicap Fælles Rådgivning - som du kan møde på Ud i Fremtiden i morgen - giver handicappede og deres familier mulighed for at få en parts-repræsentant, som kan hjælpe, når kontakten med det offentlige giver problemer. 

Læs mere